Workshop Oervrouw

Lieve vrouw,

Met veel plezier nodigen wij, Jantien van Middelkoop en Inge Dekker, jou uit voor de workshop: Ontdek de kracht van de Oervrouw in jou!
Wil jij de verbinding met je oerkracht ervaren?
Wil je balans en levendigheid voelen en meer vanuit je intuitie leven?
Dan is deze workshop iets voor jou vrouw !!

Op zondagmiddag 5 juni van 14:00-16:30 ben je van harte welkom in De Aandachtsmederij Paulus Borstraat 37 in Amersfoort.                               Investering 45,-euro
Voor aanmelding en vragen bel of mail gerust: info@ingaia.nl of 06-40204864/06-49925005

Iedere vrouw beschikt over een innerlijke oerkracht die ons helpt om open, ontspannen te zijn en tegelijkertijd grenzen te stellen en duidelijk te zijn.
Vrouwen die hun oerkracht aanspreken zijn in balans, voelen zich levendig en durven op hun intuitie te vertrouwen.
Door de drukte van de dag, verschillende verantwoordelijkheden zoals werk, gezin en sociale leven, is het echter vaak een uitdaging om het contact met je eigen krachtpunt te vinden en vast te houden. Hierdoor kunnen we ons gespannen, moe en zelfs ontevreden gaan voelen.

In de workshop werken we oa met praktische lichaamsgerichte- en meditatieve oefeningen waarin je wordt uitgenodigd om van de gedachten in je hoofd, naar het gevoel in je buik te zakken. Zo maak je contact met jouw vrouwelijke oerkracht.
Je leert hoe je volledig aanwezig kunt zijn in jezelf en hoe je van daaruit zelfbewust en krachtig in het leven kunt staan. Vanuit je eigen innnerlijke kern in vrouwelijkheid!

We hopen jou te zien!

In liefdevolle vrouwelijkheid, Jantien en Inge