Dialoog met je lijf ; maak contact met de wijsheid van je lichaam

Ingaia, de praktijk van Inge Dekker

  • Wil je (leren) luisteren, voelen en ervaren (naar) wat jouw lichaam je wil zeggen ?
  • Heb je fysieke klachten die je niet begrijpt ?
  • Wil je je intuïtie en eigen kracht vergroten ?

De ‘Dialoog met je Lijf’ sessies bij Ingaia geven je de mogelijkheid om, in het contact van de aanraking en in het NU, te leren luisteren naar de signalen van je lichaam. Met behulp van aanraking kun je gaan voelen/ervaren wat je lichaam je wil zeggen. Het brengt je dichter bij jouw essentie en jouw waarheid.  Je maakt contact met je eigen wijsheid en vindt antwoorden en krachtbronnen in jezelf.

De kracht van aanraking

Aanraking is een wezenlijke behoefte.  Door aanraking voelen we het contact met ons lichaam, met onszelf, met wat wij ervaren/voelen. Aanraking van het lichaam is een hele directe manier om contact te maken met je gevoel, met dat wat er in je leeft, omdat je denken er niet tussenzit. Daar waar we met ons denken allerlei verhalen kunnen verzinnen spreekt ons lichaam heel zuiver de waarheid.

Je lichaam is het instrument waarmee je het leven op aarde ervaart. Het is een wonderlijk, ingenieus voertuig wat aandacht en zorg vraagt. Door klachten ervaren we het lichaam vaak als een last, omdat het niet functioneert zoals we wensen. Het contact met je eigen lichaam speelt een wezenlijke rol bij preventie en herstel van emotionele en fysieke klachten. Ingaia helpt je graag om je (weer) veilig en vertrouwt te voelen in je eigen lijf. Om het contact met je lichaam als jouw thuis te gaan ervaren en zicht te krijgen op mogelijke onderliggende oorzaken van je klachten.

Praktisch:

Een “Dialoog met je lijf” sessie van 60 minuten kost 80 euro

Deze behandeling wordt niet vergoed door zorgverzekeraars